jonna oliviaoch deena

jonna:Och sen ska Deena SJÄLVKLART komma och lägga sig i. Olivia tycker vad hon vill, och Amanda tycker vad hon vill. Olivia skrev varken att Amanda inte passade i det, Olivia skrev sin åsikt om korsetter, och Amanda skrev sin. Det är väll delvis därför man bloggar, för att få höra folks åsikter om saker och ting? Jag vet att jag lägger mig i och skriver nu, men helt seriöst, låt de ha sina åsikter och lägg dig inte i så jävla mycket!
svar: haha hoppas det inte blir tjaffs mellan er nu? :o jag tar vad folk tycker, ändrar mig inte efter vad folk tycker om min klädstil jag tycker om korsetter eller stora kläder. ni känner mig alla tre, och alla ni borde märkt hur jag klär mig, haha! nemen hoppas ingen börjar tjaffsa nu!:o jaja puss på er tjejer


Kommentarer
Postat av: Deena

Lägger mig i lika mycket som dom andra gör. Nope, tydligen inte tjafs. Men VI säger tydligen våra åsikt. Vilket gör så det skapar konflikter. För man tycker olika, inte sant? Det var det jag skrev. Olivia ger oftast ut onödiga kommentarer. Så är det.

2011-01-31 @ 18:18:40
URL: http://deenaalkhiat.blogg.se/
Postat av: jonna

Olivia sa att HON inte tycker att det är fint med korsett? Hon sa inte åt Amanda vad hon skulle tycka och tänka. Alla har olika åsikter, men du säger inte din åsikt, utan du sitter och anklagar Olivia för att göra si och så. tycker bara att det är lite roligt eftersom att du själv lägger onödiga kommentarer.

2011-01-31 @ 20:32:44
URL: http://jjjonnas.blogg.se/
Postat av: Deena

Jag lägger inga onödiga kommentarer. Och jag har sagt åt Olivia FLERA gånger att lägga ner med sina onödiga kommentarer. Hon har kommit med onödiga kommentarer till både mig, Therese och många fler.

2011-01-31 @ 22:42:45
URL: http://deenaalkhiat.blogg.se/
Postat av: jonna

Du verkar ha lättare att se vad andra gör än vad du själv gör, och sorry men jag tycker att det är patetiskt att sitta och klaga på andra när man själv gör exakt samma sak.

2011-02-01 @ 09:22:18
URL: http://jjjonnas.blogg.se/
Postat av: Olivia

och MASSA fler, lovar! La ju nåra på din blogg idag också jonna, ellerhur?

Jag säger avd jag tycker, ochg jag tycker inte det är snyggt att ha korsett när man inte har höga byxor och en kavaj eller någonting över. Annars tycker jag det är helt okej, men jag säger inte det för att "kränka" amanda för varför skulle jag vilja göra det? Hon är min vän. Jag menade inte någonting illa med det. Jag lade till en kommentar. Jag trodde det var det man ville ha om man har blogg. Man vill ha kommentarer och vill veta vad folk tycker.

Amanda? Lägg gärna inte upp dessa kommentarer! Kramis på daj

2011-02-01 @ 14:25:48
URL: http://byolivia.blogg.se/
Postat av: Olivia

Oj glömde, Deena I Lol'd.

2011-02-01 @ 14:26:27
URL: http://byolivia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0