våldtäktsmannen gripen?....

läste att dom tagit in rätt person nu '' serievåldtäcktsmannen''
hoppas fan de är rätt, men kommer aldrig gå utan att vara orolig själv på kvällarna längre.
våldtäckterna blir bara grovare och grovare.
blir nog att köpa hem ett överfallsspray. så man har liksom!

I går kväll klockan 19.10 greps den 23-årige mannen i ett hyreshus i centrala Örebro, skäligen misstänkt för brotten som skakat staden under en lång tid.

Nu säger polisen att de är säkra på att de har rätt man i förvar.

"Omfattande arbete"

Misstankarna mot 23-åringen har nämligen stärkts under dagen. Han är nu på sannolika skäl misstänkt – inte bara för de tre överfallen i går utan för fler våldtäkter. Hur många våldtäkter och våldtäktsförsök vill polisen inte säga men det handlar om flera av de sexvåldsövergrepp som drabbat kvinnor i Örebro under en lång tid.

Den första våldtäkten har polisen tidigare sagt att de tror att mannen utfört så tidigt som 2005 – då han alltså var 18 år gammal.

– Att vi kommit så långt i utredningen beror på ett omfattande arbete. Vi har arbetat främst med Rikskriminalpolisen och efter en framgångsrik modell, inledde Kalle Wallin Länspolismästare presskonferensen.

– Men vi har jobbat i stor motvind. Överfallen har skett med stort mellanrum. De har skapat stor otrygghet bland kvinnor i Örebro. De har även skapat många rykten och vi har känt stor frustration över att inte kunna förhindra fler överfall. Vi har inte kunnat presentera ut vad vi har gjort. Vi känner mycket för de kvinnor som utsatts.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0